Internet

 Sprockhövel  gjitha objektet publike, shumë restorantekafene dhe dyqane ofrojnë falas Wi-Fi / Internet.

Kushtojini vëmendje simbolit  Freifunk

Refugee Radio

Në "Radio Refugee" dërgon Radio Europa një format për refugjatëtLajmeinformacione dhe shërbime  arabisht - çdo të  Hënë deri  Premten  "Al-Saut Al-Arabi" (ora 18:00  live stream dhe 22:30  radio). 

Faqja e internetit dhe burimi: http://www1.wdr.de/radio/funkhauseuropa/programm/refugee-radio/index.html

 

Lajme – WDRforyou

Informacione, raporte dhe argëtim për ndihmësit dhe refugjatët - gjithashtu për fëmijët!

http://www1.wdr.de/nachrichten/wdrforyou/