Shkolla dhe kopshti

Informationen zur KiTa - Willkommen in der KiTa (Informacion rreth kopshtit Mirësevini në Kopësht)

Das Schulsystem in NRW - einfach und kurz erklärt (Sistemi shkollor në NRW – shpjeguar thjesht dhe shkurt)

 

Fëmijët dhe adoleshentët

Fëmijët dhe adoleshentët mund  marrin pjesë  shumë aktivitete, p.sh. lojrapikturëgatim për fëmijët ose bilardo  dhe kicker për adoleshencë.

Jugendzentrum Haßlinghausen

Geschwister-Scholl-Str. 8, 45549 Sprockhövel
Tel.: 02339-911 547 (Jugendbereich) | Tel.: 02339-911 548 (Kinderbereich)
E-Mail: info@jugendzentrum-hasslinghausen.de

Orari i hapjes:

Martë: 16:00 - 17:30: Bebet dhe fëmijët e vegjël (1-4 vjetme prindërit (Mami / Babi) 
E Martë: 16.00-18.00, fëmijët (4-12 vjeç) 
Mërkurë, e Enjte, e Premte: 15.00-18.00, fëmijët (4-12 vjeç) 
Martë, e Mërkurë, e Enjte, e Premteora 16.00-20.00,  rinjtë (+12 vjeç)

http://jugendzentrum-hasslinghausen.de

Jugendzentrum Niedersprockhövel

AS das Jugendzentrum Niedersprockhövel
Eickerstr. 23
Telefon: 02324/591 845
E-Mail: info@jz-niedersprockhoevel.de

Orari i hapjes:

Martë, e Mërkurë, e Enjte, e Premte: 16: 00-19: 00, fëmijët dhe adoleshentët (6-17 vjeç)

http://jz-niedersprockhoevel.de

 

Spiel- und Krabbelgruppe për fëmijët nga 1 4 vjeç 

E Hënë: 15:00 - 17:00
MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Ndihmë për detyrat e shtëpisë për nxënësit (klasat e 1 - 10) 

Premte: 16:00 – 18:00
Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Të mësoni instrumente muzikoremuzikë

Shkolla e muzikës  qytetit Sprockhövel u ofron fëmijëveadoleshentëve dhe  rriturve një gamë  gjerë mësimesh dhe  mundësi  ndryshme për  luajtur muzikë  bashkuStilet shkojnë nga klasike  Rock, Pop, Jazz dhe folklor

Dega e Shkollës  Muzikës:

Kulturhaus in Haßlinghausen, 2. Etage, Gevelsberger Str. 13, 45549 Sprockhövel

Orari i hapjes dhe regjistrimi

E Hënë, E Martë, E Mërkur: 8:00 – 12:00 dhe 13:00 – 15:00 

E Enjte: përkohësisht nuk ka orar zyrtar 

E Premte: 08:00 – 12:00 

Data të tjera janë të mundshme me takim. 

Për regjistrimin duhet  sillni:

  • Kartë Identiteti 
  • Verifikim i marrjes së përfitimeve sipas Aktit për Përfitimin e Azilkërkuesve  sipas ose SGB II ose SGB XII 

Tel.:     0 23 39 / 12 67 13
Fax:     0 23 39 / 12 67 10
E-Mail: musikschule@sprockhoevel.de

Infoblatt (Fletë informimi)

 

Futboll

Hiddinghauser FV
Albringhauser Straße 33, 45549 Sprockhövel

Mosha: 5 – 14 vjeç 

Trajnim (5 - 10 vjeç): E Hënë dhe e Mërkurë: 17:00 - 18:30 
Trajnim (11 - 12 vjeç): E Martë dhe e Enjte: 17:45 - 19:15 
Trajnim (13 - 14 vjeç): E Martë dhe e Enjte: 17:15 - 19:15 

 

TuS Hasslinghausen 07 e.V.
Landringshauser Weg 49, 45549 Sprockhövel

Mosha: 5 - 13 vjeç 

Trajnim: E Martë dhe e Premte: 17:00 - 18:30 

 

Pingpong për adoleshentët

TTC Haßlinghausen 2000 e.V.
Geschwister Scholl Str. 12, 45549 Sprockhövel

Trajnim: e Hënë, 17:00 - 19:00, Kreissporthalle Haßlinghausen (salla e vjetër sportive) 
Trajnim: E Enjte, 16:30 - 18:30, Kreßporthalle Haßlinghausen (Salla e re sportive)

 

Sporte dhe lojëra të tjera (Jugendzentrum Haßlinghausen) 

Kreissporthalle Sprockhövel (neue Sporthalle), 45549 Sprockhövel 

Mosha: 7-12 vjeç 

E Enjte: 16: 30-18: 00 

 

Trampolinë për fëmijët

TV Hasslinghausen

Kreissporthalle Haßlinghausen (neue Sporthalle), Geschwister-Scholl-Str., 45549 Sprockhövel

Mosha: 6-13 vjeç 

E Premte: 18:30 - 20:00