Café Treffs (Takime në kafe)

Café MITeinander (Kafe së bashku)

Enjte16:00 - 19:00, Evangelisches Gemeindehaus, Perthes-Ring 18, 45549 Sprockhövel 

 

Frauentreff (ab 2.3.2017) (Takim me gratë (nga 2.3.2017))

 Premteve09:30 - 11:30, MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Takim burrash

Çdo të Premte 1: 8 pasdite.
Pika e takimit: MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Repair Café

Riparoni gjërat e prishura + kafe dhe tortë

Saturdaydo e shtunë e 1-të e muajit: 14:00pasdite deri në 17:00
Qendra Rinore Niedersprockhövel, Eickerstraße 23, 45549 Sprockhövel

 

Të gatuajmë

Gatimi dhe ngrënia së bashku me poçarët

E premte: 18:00 - 21:00
MachMit, Mittelstrasse 67, 45549 Sprockhövel

Regjistrim për të gatuar me Miriam.

Kostot rreth 3 € / vakt

 

Të luajmë së bashku - lojëra me letra dhe lojëra të tjera.

Të luajme  bashku për adoleshentët dhe  rriturit 

Diela e katërt e çdo muaji, 16:00 –19:00 MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Nähtreff

Qepni gjëra të bukura dhe të dobishme me makinën qepëse

Çdo të Shtunë të 2-të dhe 4-të të muajit: nga 13:00 deri në 16:00.
MachMit Mittelstrasse 67, 45549 Sprockhövel

 

Të pikturojmë së bashku

Malen und Zeichen für Jugendliche und Erwachsene

Montags, 16:00-18:00 Uhr
MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

 

Kreativtreff

Mjeshtëri dhe dekorim për të gjithë

E diela e dytë e muajit: nga 3 pasdite në 5 pasdite.
MachMit, Mittelstr. 67, 45549 Sprockhövel

 

Schminktreff

Takimi për grim - grim, këna, prerje flokësh dhe shumë më tepër

Sundaydo të Dielën e 3-të: 15:00. deri në18:00
MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

Kulturkucker

Të pranishëm së bashku në koncerte, festivale dhe ekspozita

Ndryshimi i datave
Pika e takimit: MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

Regjistrimi te Miriam

 

Kegeltreff

Klub boulingu për adoleshentë dhe të rritur

Çdo të shtunë të 3-të të muajit, ora 6:00 pasdite - 21:00.
Rainbowpark, Dönberger Str. 70, 42111 Wuppertal
Pika e takimit: MachMit, Mittelstraße 67, 45549 Sprockhövel

Regjistrimi te Miriam

 

Fahrradtreff

Shkoni së bashku në turne me biçikletë

Ndryshimi i datave në fundjavë

Regjistrimi te Miriam

 

Yoga

për të bërë yoga

E mërkurë: 19:30 - 21:00
Salla e famullisë Ungjillore, Perthes-Ring 18, 45549 Sprockhövel

 

Sport im Verein

Sport im Verein, z. B. Fußball, Badminton, Volleyball, Basketball, Laufen, u.v.m.

Kontaktieren Sie bitte Beate Vohwinkel, 02324/ 3447583, beate.vohwinkel@gmx.de

 

Të mësojmë instrumente muzikore dhe muzikë

Shkolla e muzikës  qytetit Sprockhövel u ofron fëmijëveadoleshentëve dhe  rriturve një gamë  gjerë mësimesh dhe mundësi  ndryshme për  luajtur muzikë  bashkuStilet shkojnë nga klasike  Rock, Pop, Jazz dhe folklor.

Dega e shkollës  muzikës

Kulturhaus in Haßlinghausen, 2. Etage, Gevelsberger Str. 13, 45549 Sprockhövel

Orari i hapjes dhe Regjistrimi 

  • E Hënë, E Martë, E Mërkur: 8:00 – 12:00 dhe 13:00 – 15:00 
  • E Enjte: përkohësisht nuk ka orar zyrtar 
  • E Premte: 08:00 – 12:00 

Data të tjera janë të mundshme me takim. 

Për regjistrim duhet të sillni: 

  • Kartë Identiteti 
  • Verifikim i marrjes së përfitimeve sipas Aktit për Përfitimin e Azilkërkuesve  sipas ose SGB II ose SGB XII 

Tel.:     0 23 39 / 12 67 13
Fax:     0 23 39 / 12 67 10
E-Mail: musikschule@sprockhoevel.de

Infoblatt (Fletë informacioni)

 

Biblioteka e qytetit – Të merrni libra, CD dhe filma me huazim.

 biblioteken e qytetit  Sprockhövel janë në dispozicionin tuaj  rreth 35.000 libra, CD si dhe një shumëllojshmëri filmashËshtë gjithashtu e mundur për  hyrë  internet nga një PC. Meqenëse bibliotekat janë objekte publike, ato janë  dispozicion për  gjithë njerëzit  Sprockhövel.

Bücherei in Haßlinghausen (Biblioteka  Haßlinghausen):

Dega në Haßlinghausen: Gevelsberger Straße 13, 45549 Sprockhövel, Tel.: 02339/126711   Fax: 02339/126718

Orari i hapjes:

Të Hënën dhe të Shtunën: mbyllur 
E Martë: 10: 00-13: 00 dhe 15: 00-18: 00 
E Enjte: 10: 00-13: 00 
E Mërkurë dhe e Premte: 15: 00-18: 00 

 

Bücherei in Niedersprockhövel (Biblioteka  Niedersprockhövel):

Dega në Niedersprockhövel , Hauptstraße 6, 45549 Sprockhövel, Tel.: 02324/9705430

Orari i hapjes:

E Hënë dhe Shtunë: mbyllur 
E Martë, e Mërkurë dhe e Enjte: 15: 00-18: 00 
E Premte: 10: 00-12: 00